Phrasal Verbs make

1. He made ______________ that story. = That story wasn’t real.
a) with b) out c) up
2. The thief made off ______________ ( = escaped) with one million dollars.
a) with b) out c) up
3. I can’t make ______________ ( = decipher) what you wrote here.
a) with b) out c) up
4. He made her ______________ to be much prettier than she was. = She was much prettier
in his description than in real life.
a) for b) out c) up
5. We have to make _______________ ( = compensate) for lost time.
a) for b) out c) up
6. They made ________________ the border. = They left in the direction of the border.
a) for b) out c) up
7. I’m sorry, but I have to cancel our meeting. I’ll make it _______________ to you!
a) over b) up c) on
8. They had to make do ______________ ( = manage with) a smaller salary.
a) with b) out c) up
9. In the movie, they made her _______________ ( = changed her appearance) to look like a
homeless person.
a) aside b) off c) over
10. You have to make _______________ your mind. = You have to make a decision.
a) with b) out c) up


Réponses

1) c 2) a 3) b 4) b 5) c 6) a 7) b 8) a 9) c 10) c

Démarrez une conversation

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *