Phrasal Verbs put

1. He put ______________ ( = postponed) the meeting until Friday.
a) down b) off c) up
2. I was a guest in their home. = They put me ______________.
a) down b) off c) up
3. We’re not going to put ______________ with ( = tolerate) this behavior.
a) down b) off c) up
4. I’ve put ______________ ( = gained) some weight in the past year.
a) on b) out c) away
5. Were they able to put _______________ the fire?
a) on b) out c) away
6. You’re putting me ________________. = You’re joking with me.
a) on b) out c) away
7. My favorite singer is putting _______________ ( = releasing) a new album soon.
a) out b) in c) with
8. Put ______________ ( = write) the names of all your children.
a) off b) down c) up
9. They put _______________ a great show last night. = They performed really well last night.
a) with b) in c) on
10. I put _______________ ( = worked) 60 hours this week.
a) on b) in c) with


Réponses

1) b 2) c 3) c 4) a 5) b 6) a 7) a 8) b 9) c 10) b

 

 

Exemples divers avec PUT

Put aside
To put something aside is to save it for use at a later time.

You have to put some money aside for your retirement.
To put something aside is to reserve it for somebody.

To put aside your differences is to forget them.

We decided to put aside our differences and become friends again.
Put away
To put something away is to put it in its place after you have finished working with it.

Don’t forget to put your toys away after you have finished playing.
To put somebody away is to put them to prison.

He was put away for 8 years for drug trafficking.
Put off
To put something off is to postpone it.

The examinations have been put off.
We can’t put this off. This has to be done today itself.
Put out
To put something out is to stop it from burning.

The firemen couldn’t put out the fire.
Put through
To put somebody through is to connect them by telephone.

I asked the receptionist to put me through to the manager.
To put someone through something is to make them go through unpleasant situations.

You have put your wife through a lot.
Put up
To put somebody up is to provide them with food and accommodation.

My friend has agreed to put me up for a few days.

Démarrez une conversation

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *