Phrasal Verbs get

Choisissez la préposition correcte pour compléter chaque phrasal verb:

1. John never really got ______________ this type of music.
a) into b) off c) in
2. The girl in the blue jacket got ______________ at the last stop.
a) into b) off c) in
3. I had a late night last night. I got ______________ ( = came back home) at 4:00 AM.
a) into b) off c) in
4. You don’t need a car to get ______________ this city.
a) around b) up c) along
5. My father and I don’t get _______________. In fact, we always argue.
a) around b) up c) along
6. We have to get ________________ early tomorrow morning.
a) around b) up c) along
7. I tried calling her all night, but I couldn’t get _______________.
a) through b) on c) by
8. It’s hard to get ______________ ( = survive) on the money I make.
a) through b) on c) by
9. We have to get _______________ this bus.
a) through b) on c) by
10. He still hasn’t gotten _______________ the fact that his girlfriend left him.
a) over b) at c) by


Réponses

1) a 2) b 3) c 4) a 5) c 6) b 7) a 8) c 9) b 10) a

 

Choisissez la préposition correcte pour compléter chaque phrasal verb:

1. Let’s get ______________ to business.
a) down b) at c) around
2. There are ways to get ______________ ( = to avoid) paying this fee.
a) down b) at c) around
3. What are you getting ______________? = What are you suggesting?
a) down b) at c) around
4. I wonder which candidate he’s going to get ______________. ( = to support)
a) behind b) back c) away
5. What time did you get _______________? = What time did you return?
a) behind b) back c) away
6. The police couldn’t find them. They got ________________. ( = they escaped)
a) behind b) back c) away
7. I don’t think we can get _______________ of this agreement.
a) out b) in c) with
8. To « get ______________ on the ground floor » means to be a part of something from the
very beginning.
a) out b) in c) with
9. The politician got away _______________ bribing the police sergeant.
a) out b) in c) with
10. We haven’t had time to do this. = We haven’t gotten _______________ to doing this.
a) down b) at c) around


Réponses

1) a 2) c 3) b 4) a 5) b 6) c 7) a 8) b 9) c 10) c

 

Démarrez une conversation

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *